23 januari 2007

Årets första layout

jisses slutet på januari och en lo gjord...men en god början eller


tycker dessa bilder visar Felix som ofta sitter i sina egna fuderingar tyvärr blev de lite frätta i det starka solskenet men inte lätt när man ahr ytterst få sekunder på sig att få foton på den lille mannen..kvick som ögat att lämna sinnes stämningar eller är det bara ett byte i tanke verksamheten?*ler


Tyvärr lite mörkt att fota och scannern hm ja det blev som det blev skulle behöva en STOR scanner...åh andra sidan är det mycket ajg skulle behöva.
fick inte plasts med så mycket dekorationer så lite dooodling och ett par svartvita brads fick duga....
Är skapligt frisk från halsen nu ialla fall*tack o lov* två dagar med voltaren gjorde susen fast det onda i halsen ytbyttes i snorighet i stället men det får man säkert dras med ialla fall innna vädret bestämmer sig för om det ÄR vinter eller.......*hmpf* Vill ha vår skönt kaffe ute på altan.....kanske ska göra en layout mamma funerar;)
ha det gott

3 kommentarer:

  1. Det är fina foton du har scrappat. Förstår att det gäller att vara snabb när tillfälle väl ges till att ta ett bra foto. :-)

    Skönt att halsen är bättre nu... det är ingen hit när man inte mår bra...
    Förstår att du vill att han ska kunna simma bra till sommaren. :-) Fika verkar vara en standard här hemma just nu.... kul med sällskap och så men inte lika kul efteråt när det dåliga samvetet dyker upp. hihi

    SvaraRadera
  2. Även om solen skiner på Felix tycker jag korten är underbara. Alla kort kan inte vara perfekta.

    Ja, vad blir man efter en kurs i naturkunskap? Kursen går ut på att bygga på mer poäng till min lärarexamen som jag redan har.

    Kramar Lotta

    SvaraRadera
  3. Jättefina foto och Lo tycker jag. Vad härligt det lät med fika på altanen. Det är min dröm också
    Bammie

    SvaraRadera