22 januari 2013

vilket spring

jisses vilket farande det blev i dag då...
skulle In till Nypan o hälsa på lilla Mor trodde o hoppades det skulle finnas en parkering men icke blev att ta en tur till parkeringen på andra sidan sjukhus området*mutter* o kallt var det med -13 när vi for*brrr*
nåja en promenad gör ju själen glad eller var det inte så?
vi travade på.... kom fram till det huset mor var på anfådd men det märks faktiskt att man slutade röka för några år sen har inte tänkt så mycket på det förut men då lät man som en lungsjuk gråsparv nu kanske som en stånkande flodhäst men pulsen o andningen blev normal så fort*måste ju vara en bra grej?
man kanske skulle investera i ett par snygga skor till sommaren?

köpte vinter dojjor före Jul...visst de är varma goa o tår en del av svullna fötter MEN är ju usla att gå i=))
Jag längtar till jag kan få på mig mina gympa dojjor.... de är lätta sitter fast på fötterna o man får inte ont i kroppen av dem heller...... så SNÖ BORT NU!!
tack

har blivit slussad runt som en boll till olika inrättningar för att försöka få svar. TACK syster Eva du fixade de frågorna fast en del frågor finns ju kvar ändå får väl bollas runt en del till antar jag. o räta ut misstag som tydligen hänt*suck* jisses
har i alla fall upptäkt att OM man blir sjuk så kan det vara ett elende att få hjälp för först måste man bollar o knådas runt i värdapparaten än att göra det rätt från början.... tänker på de som inte har anhöriga eller en gammal o sjukanhörig barnen långt bort om de ens bryr sig...säger bara en sak..stackars jävlar!!

hej svejs för i dag=) nu ska det röras lite i kyrkböckerna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar