01 mars 2016

Hej Mars

kommer våren i Mars eller får vi vänta tills det knoppas??


Hoppas ialla fall på tidig vår....behöver inte bli plus tjugo men en fem--sju i skuggan...så pass att allt det vita smälter...o att det är skönt i solen....

Påsken kommer med i Mars i år slutet på månaden är det dax för det....
firar inte påsk iof blir någon vecka med härliga sovmornar o lite extra kvällsmys för man kan dra sig en stund på morgonkanten....

Gubben jobbar eftermiddag långfredag...påskafton o påskdag tråkigaste skiftet när man vill göra nått får väl vila då o äta godis....hahahha bli hög på socker o sen sova ...typ....nej tror inte det men mina killar vill ha lite snaska hemma ...funderar på nått annat gott o mumsa på...har fått lite pippi på fruktsallad uppskattas även av gubbarna....får se.... men en o annan Höna Tupp o några ägg torde det bli som pynt ändå.... =)

En vacker röst tystnade i går....
Josefin Nilsson somnade in 46 år gammal..... 
finns inte ord ..
♪♫♥♥♥♫♪


2 kommentarer:

  1. Här i södra Sverige känns det redan som att våren är på G. Visserligen kallt på nätterna, men ljuvligt soliga dagar, högt i luften, och det känns underbart! Kommer säkert bakslag, men vad gör det... Det går ju på RÄTT håll. Våren kommer så sakteliga!

    Glad och njutbar vårmånad till dig... tror att MARS räknas som den första vårmånaden!

    SvaraRadera
  2. Vi har omväxlande runt nollan om nätterna och 5-13° här om dagarna. Det känns verkligen att våren är på ingång. Så skönt! Till påsk lagar vi för övrigt sådan där mandeltårta med smörkräm på. Fantastiskt gott och glutenfritt så jag slipper huvudvärk. Och alla gillar!

    SvaraRadera