05 maj 2015

lever....

jodå jag lever men det är knappt! fytusan vad slut jag är. inte bra o flytta med det mående man har MEN det blir bra på slutet när allt är klart.....o klara ÄR vi inte. Gubben jobbar skift o det ställer till det lite för jag orkar inte själv. Har lite kvar i bodelen sen har jag beställt städning! tjooohooo

vi har föråden kvar men Morgondagen torsdag eftermiddag o fredag eftermiddag ..kanske lördag förmiddag....sen kommer en kille o hjälper oss med att få hit vår diskmaskin=) (saknar)
men måste få undan lite av det vi har här för att komma in med det andra....Slit o släp..önskar så att de blir bättre väder än det vi haft sista dagarna dimma regn o kalla vindar. men vacker grönt på Utsidan snart blommar plommon trädet=)...


O vilka underbara vänner vi har utan er hade inget gått...tack Anders B. ..Kenneth R ...Tina S...Morfar som slet med sitt dagen innan o Johan som kom mellan den delade turen på jobbet precis lagom för att montera ihop de tunga ..våra armar var slut men tack vare han så fick vi sitta mjukt på kvällen=) NI är våra hjältar o blir grillning när vädret blir sommar=)

för nu..hej...

2 kommentarer:

  1. Klart man hjälper, fast hade värk i armar o axlar i två dar o ryggen värker fortfarande. Men vad gör väl det om hundra år glad o få och kunna hjälpa till o grillning ser vi fram emot :)

    SvaraRadera
  2. Tar på krafterna sådant där....nu får ni ha en fin grillafton så småningom :)

    Ha så gott nu.

    SvaraRadera