12 februari 2015

DNA.....vem är Jag?

JO vet ju vem jag är ganska bra i dag genom de anor jag hittat.

Jag vet varifrån jag kommer MEN för att göra det hela lite mer intressant o kanske hitta andra släktningar så har jag beställt ett DNA enbart för släktforskning syfte förstås.

Det kostar ett par kronor...eller ja Dollar o jag har inte haft en ekonomiska möjlighet för det förut men det har jag nu=) fick ett erbjudande som sparade 100 dollar.....o jag tog chansen.

Nu väntar jag hem tops provet sen ska det skickas tillbaka till USA...sen analyseras SEN efter någr veckor borde man få något form av svar...*spännandeDet finns ganska många Dna prov i dag...får väl se om jag valde rätt som det första. o vad man får ut av det...blir man nöjd vill ha mer svar då får man ta fler dna...får väl spara =))

Är du släkting så gör gärna ett sånt här DNA =).... o släkt är vi ju alla...typ.
.För några dagar sen stog det att det blå ögat kom genom en mutation hos en invivid för 10 000 år sen...o alla blåögda ska visst härstamma från den personen......intressantFinns Dna test som ser varifrån dina anor har vandrat sen de lämnade Afrika..... det är ju Svindlande i tidsrymd men så intressant...

Famely tree Sweden klicka här!
Giants of the Earth Heritage Center

3 kommentarer:

 1. vad är det man kan få reda på vem jämförs man med ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. man matchas med alla som lämnar in ett dna test =). säkrare blir det om man har flera syskon som göra samma sak.
   Mina syskon kommer antagligen inte lämna ett dna därför tänker jag inte dela det jag får reda på till 100 %. Vet att flera på ena sidan farmor ahr gjort det ska blir intressant få se svar.....även om det finns de som forskat på mormors sida

   Radera
 2. Intressant sådant där...släktforskning är intressant och spännande...ska ta och forska lite på fars sida hade jag tänkt...från mors håll har jag en massa ner till för hundratals år sedan..intressant och spännande.

  Trevlig helg på dig. :)

  SvaraRadera