15 september 2014

Mörk dag

solen skiner men det värmer inte som det borde göra. 
Gårdagens val gjorde en mörkrädd....rädd för det bruna.... man försöker städa i Sverigedemokraterna men misslyckas ju ialla fall för oss som ser längre än näsans längd!


Man påstår sig vara för ett hårdare straffskala o hårdare tag mot brottslingar ...likt förbenat är sanningen att i sd riksdagsgrupp vimlar det av dömda brottslingar ...... o det är inga små brott som en snodd toblerone.....rån...hot mot tjänsteman...misshandel..mm (aftonbladet länk )

Sveriges tredje största parti anser att homosexualitet är lika dåligt och onaturligt som pedofili!!
Björn söder blogginlägg 2007

Låt det sjunka in!

ett parti som för några år sen innan man städade den officiella prinsiplistan var emot adoptioner...om dom var utanför Norden!
Att men har en partiledare som utryckt sig att Adoptioner är ett ingrepp i familjen!

Kan Lova dig herr Åkesson att det ingreppet i så fall är bara till det positiva!

Att vi med öppna  som kan historen ser det upprepas .... 

"Jag skulle som en liten historisk påminnelse, apropå SD's senaste framgångar, vilja presentera valresultaten för Nationalsocialistiska Tyska Arbetarepartiet, a.k.a. ni vet, NAZISTERNA. Bara om nån tvivlar på hur snabbt det kan gå RIKTIGT KÄPPRÄTT ÅT HELVETE. Bara så att ingen slappnar av nu och tänker att SD nog aldrig kommer att bli ett riktigt problem. (De är redan ett riktigt problem.)

1928: 2.6 %
1930: 18.3 %
1932: 37.3 % och största partiet. Hitler blev framröstad till makten. DO NOT FUCKING FORGET THIS." Kopierat från min logg på fb skrivet av Adrijanna Skarped.

Jag är ialla fall tacksam att vi får en NY statsminister! tyvärr kommer det ta tid att få ordning på allt!
jag ger ialla fall Stefan Lövén ett rött ♥  för ajg tror på detta men det kommer bli Jäkligt tufft!


1 kommentar: