31 augusti 2014

Assistans ansökan

jag menar naturligtvis generellt att tid om man nu ska ha systemet med att livet är räknande av sekunder ska gälla alla som behöver assistans! inte bara sonen!

ALLAS rätt till den hjälp man behöver sen att döpa om de olika tiderna i olika klasser är sjukt ! behöver man massor med tid typ vaken dagtid..extra till de som behöver natt. att räkna sekunder är småaktigt! anser jag!
OM man ska gämnförde vad en "normalfungerande" person kan o den som behöver assistans inte kan därifrån utgå med assistans för att personen som behöver en assistans ska få ett liv så likt det bara går!

och assistans för en med utvecklingstörning kräver ju andra saker tider o hjälp än för en normalstörd som har på ett eller annat sätt ett funktionshinder som behöver assistans där går det inte ens att gämnföra.

Jaga fuskarna!! ..herregud att man ens kan fuska man ska ha intyg från Fan o hans moster tror knappast det är nog.
 Blir så lessen och förbannad när man läser att "nisse" .... som lurats vara rullstolsbunden har fått X antal miljoner under åren o samtidigt byggt en sommarstuga själv typ!
samtidigt man tar bort assistans för en Felix typ! en kille med downs syndrom där föräldrarna är döda sen flera år . killen är som Felix behöver hjälp med allt! men Ack nej där skär man in på ett bidrag som gör att han kan ha ett liv så nära som möjligt de normal störda..... FYFAN på ren svenska!

(finns tyvärr allt för många fuskare som rövar åt sig stora pengar o de som verkligen behöver för att få får kämpa sig blå! om de får något alls! o frågan hur kan det vara mjöligt med tanke på läkarintyg o andra intyg man måste ha hur man man fejka??)

o ja Bidrag för assistans måste finnas! 
alla har rätt att leva ett liv på bra villkor vilket är omöjligt för många om man inte får hjälp!

o i morgon är det redan måndag! :/


på Torsdag har vi ialla fall den stora träffen.... tyvärr har vi inte fått det intyget vi behöver o tyvärr vet kommunen OM habs bedrövliga agerande (vi är inte ensamma tydligen) :(


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar