26 augusti 2013

Höststädning?!

Fått massor med energi o lust?? att städa o röja lite tydligen.... undrar om det är nyttigt?

började häromdagen med att städa vår lilla klädkammare i hallen det lilla utrymmet du vet man trycker in nya o gamla bra o ha saker tills man knappt kan öppna dörren..... precis ..det utrymmet men det fick sig en genomgång =)
Härlig känsla!

i dag fick klädkammare/kallföråd sig en omgång! oxå ett utrymme för bra o ha saker! har en förmåga att spara dessa bra o ha saker.... men nu har röjt o kastat en massa saker!
det som inte använts på flera år o jag inte tänker använda på flera år.... sparade en liten låda bebis kläder man kan ju bli farmor (hoppas jag men inte i morgon;)

vi passade på att ta en tur till återvinningsstationen..men OJSAN vad folk!! alla har städat i helgen tydligen.... blev bara en tur skulle behövt en till men får väl ta två eller tre turer nästa gång då.....

vad folk det var!! jisses amalia.... fick stå på utsidan o gubben fick spriga;)
önkvärt vore ju kanske att man ökar öppen tiderna lite..någon morgon tid kanske !!


hemma igen så började jag röja i Fillens rum! alla dessa småbarns saker ska bort!
alla bilar...en hög gosedjur tvättade o klara att ge bort.
har frågar släkt men de är inte intresserade av att få saker så då blir det en affär som säljer sen skänker de bort saker som inte kan säljer för behövande! perfekt jag orkar inte truga o spara för att nån annan inte får röven ur o hämta sakerna..

NEJ TACK!

sparar en del ..... men mycket kommer åka. Erics favorit böcker sparas hans nallar har jag oxå sparat. Fillen behåller naturligtvis de gos djur han använder o se saker han leker med men vill göra han rum lite mera tonårings,,,,på nått vis

1 kommentar:

  1. duktig du är du kan ju alltid komam hit o fortsätta :)

    SvaraRadera