16 juli 2013

Äventyr del1

så var en del av semestern -13 avklarad.....
Äntligen kom vi upp till Norr igen sist var det 16-17 år sen o då var det begravning....
Nu var det iof en resa i fädernas spår a´la släktforskning men bara det att få mysa o umgås är inte dumt.


Jag vaknade kl4!! i fredags! vi tänkte ju ge oss av helst inte så många minuter efter 6 o en del ska ju fixas med innan avfärd. Packningen klarade vi av kvällen innan o naturligtvis knökfullt!!

6.03 hoppade vi in i bilen o SNIBBEN here we come..typ
efter en miss....snabba skyltar o omgjort sen sist) så blev det en omväg på cirkus några mil*hahahahaha*  men är det semester så vad gör det.....

vi mellan landade i Hagsta utanför Gävle o aldrig har väl det stoppet varit så välkommet för pinknödiga resenärer=))..... o kaffe sugna.

Alla pinkade o fikade fortsatte resan.....
var ju några timmar kvar..... snabba kisspauser o en liten matrast innan sundsvall så tog det ändå över 7 timmar upp!!

OJ vad min rygg kändes av:(

vi landande i  alla fall på Snibbens camping i Hälledal/Ramvik en så där 18 år sen sist..... fick ett litet hus ganska långt från service huset blev lite orolig för Fille o ev kvälls o nattkisseri men det gick super bra.


till o med Tova fann sig fort. åksjukepille fick hon  när vi åkte o gnällde lite till Nyköping...sen kom hon på att JAG ÄR JU MED=)).... hon sov glodde ut o satt o myste med husse o Fille där bak i bilen.

 Utsikt från stugans lilla altan/o fönster=))
 Mörtsjön! 
fiskat massor där men inte i år för fiskegrejero hade vi INTE plats för....


lite Godis av det som var kvar av resegodiset medans mamma o pappa packade in allt..o pumpade en konstig grej tyckte Fille o Tova (luftmadrass som skulle blir Felix säng under dessa nätter....

Lite kortspel...lite mat blev det en tidig i säng ...... följande morgon vaknade vi halv 5!!!!....men vadå lika bra o sätta lite far. men mer om det en annan gång=))

kommer skriva en recenstion om campingen....trivs vansinnigt men ...de behöver åtgärda en del!!....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar