02 juni 2012

Man slutar aldrig förundras...

över medmänniskors dumhet!
Just nu i föreningen är det storm i glaset. I morgon ett extra möte som ska välja ny styrelse. de gav den gamla styrelsen ansvarsfrihet för 2 månader sen sen sa gamla styrelsen Nej till utbyggnad o poff så misstror man en styrelse och sig själv!! för hon som startat allt satt själv med i förra styrelsen ...intressant?
Nu ska styrelsen bestå i folk som inte säger hej som beställer jobb o saker till sig själv för föreningens pengar! men visar inga fakturor...låter det kul??
fy fan säger jag bara vilka stollar......  Visst kan tänka mig att hyresäkningen blir ordentlig men att sen ha pengar på kontot för ev dyra reprationer som oljepannor o brännare som  kommer gå sönder...*suck*
önskar man kunde vinna ...hitta huset och flytta få lugn o ro...trodde vi flyttat till paradiset ..när vi flyttade in för snart 4 år sen...... området paradiset tyvärr gömmer sig en den ormar i gräset som förpestar omgivningen....
Fast igentligen är det synd att prata illa om kräldjuren...men så falska männiksor som finns här på samma ställer innebär ju att resten av landet måste vara befriade från idioter!!

tjillevipp!!

2 kommentarer:

  1. Du har så rätt mitt hjärta. Det enda vi kan göra är att hålla öron och ögon öppna. Att försöka hitta en bra bostad för oss och ungarna på behörigt avstånd från det pack som förstör föreningen.

    Lotto är inlämnat hoppas på tur.
    Din Gubbe

    SvaraRadera
  2. Gud så tråkigt vet ju att ni gilla o bo där samt marknadsförde stället på ett sånt sätt så även vi ville bo där..

    SvaraRadera