09 juni 2012

Känner mig ostressad=)

lördagar är det ju gott om under året men lördagar där man vet att man kan lura lite längre kommande måndag är det mindra av..visst Storebror ska ju börja jobba men inte okristligt tidigt så en halvtimme kan vi nog dra oss gämnfört med en skoldag. Har jo i svagt ögonblick ;) lovat han skjuts första dagen...kanske är det mamma som vill veta att hon hamnar där hans ska...;)

I går var det alltså skolavslutning, Särskole eleverna bjuder på mycket trevliga skratt o underbar uppvisning i form av sång, Några slutade för att gå upp i gymnasiet. sen blev det fika med jordgubbstårta o kaffe. Den var super god ! åt upp halva biten o fille fick en extra bit=) men den var inte alls så söt o slippig ....tiom sockerkaksbotten kändes mindre söt......ja enkelt den var super.

Tyvärr fick storebror ont i magen o kände sig olustig när vi kom hem......o har visst kräkts i natt ( jag sover med öppen sovrumsdörr o brukar vakna lätt men icke...han har vart tyst som musen...Tova reagerade dock när han var uppe vid 4 ....) kom på nu på morgonen att han åt smörgåstårta!! innan hans avslutning i torsdags! ...han får snacka med polarna om nån fler åkt dit...eller om det är en sommarbacill.....

Tjillevipp

2 kommentarer:

  1. Skönt att du känner dig ostressad.

    Jag är seg och har två nätter kvar men det känns ok.

    Hoppas stormonstret känner sig bättre i morrn.

    SvaraRadera
  2. va skönt o känna sig ostressad det gör jag med :)har lärt mig :)

    SvaraRadera