28 november 2009

1 Advent

morgon är det första Advent...inte klokt vad tiden rusar. Snart Jul och snart ett nytt år igen..
Någon advent stämmning har man inte men har börjat med pysslet inför Julen
*saffran bullarna *klara
*ljusen o fräschn i alla fönster*klart*
*Kyl o frys rena o avfrostade *klart*
kvar är massor...Havrekexen ska bakas..pepparkakorna ...de gör nog nästa helg antagligen lördag för dagarna räcker inte till och just peppar kakor är gubben o storebrors jobb;)
men det ska bakas några sorters kakor oxå får se när tid o lust finns till dem...

Julklapparna har kommit en bra bit på väg=) det blir lite klappar i år o så billigt det bara går men julen ska ju inte handla om DYRA paket...tror på en Jul med familjen...God mat att sen öppna ett paket eller två är trevligt men absolut inte det viktigaste för mig..Ungarna får väl prata för sig själv=)
Ska dra ner på julgodiset oxå..knäck o ischoklad kanske nått mer..frågade sonen vilket godis man inte får missa han svarade rullrån=) så det står naturligt vis på listan över göra saker....

Gris vaccinet tog olika på oss... Jag fick ont som tusan i armen ett dygn
Gubben har fortfarande ont på området, storebror klagade på ond arm en dag.
Lilla mor ligger dålig om det beror på att Morfar vart jätte dålig eller spruta..tja svårt att veta men hon låter som en kråka o har feber...

Nej mot facebook eller var det diskbaljan o rengöra lite av allt som ajg ser behöver en skrubbning...kökspryttlarna....de gamla kryddburkarna......tja jobb finns ju alltid=)

ha det gott...

3 kommentarer:

  1. Åhh ..jisses vad duktigt du är :)
    Önskar dig en hälig första advent.
    P&K

    SvaraRadera
  2. Himmel och pannkaka vad du håller igång Ann. Hälsa på dig när all bakning är klar skulle vara som att komma till himmelriket. Får nog leta reda på något gott till denna familjen också!

    Kram, och tack för att du fortfarande hälsar på mig trots taskig uppdatering :-)

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Det var väldans vad du är flitig. Jag har problem med adventsstjärnan som vägrar vara rak i fönstret som bara snurrar runt. SKa fundera över vad jag ska baka också.

    Vi kunde inte låta bli att göra lite nya julstämplar även om vi vet att det finns så många därute. Titta gärna in om du har möjlighet eftersom vi har lagt ut en hel del inspiration. Samt glöm inte att ladda ned den svenska kalendern för 2010. Den är gratis.

    Lisbet

    SvaraRadera