13 december 2017

Lucia

i dag är det Lucia som sig brukar satten svt 2 på i morse o vi lyssnade på Lucia sånger till frukosten så himla mysigt o i sår lät det som det ska..ingen konstiga arrangemang så man inte känner igen sig utan perfekt *tummen upp för det


har tillbringat 2½ timme till paket inslagningar*hahahahah Låter som det vore miljoner paket men ska man hitta på rim på några tar det en stund.

Rim är kul det stannar upp lite i öppnandet o man får tänka till, föröker lära den saken till sonen så han oxå kan skriva ett o annat rim får tipsa han på vägen så brukar det bli bra =) men inte självklara rim så man vet innan vad som är i ..rim med en klurig het eller två är kul

paket-berget har blivit så mycket mindre än när barnen var små, i år känns det bra o vi kommer hinna med mer än bara slita upp paket ! tror alla kommer känna sig nöjda.

helgen som kommer blir det julmat o gotter att fixa till... sill lax o grava lite kött :p
janssonen görs på julafton....skinkan dagen innan (köptes dock i går, dåligt med bara rimmade skinkor våga vägra färdigkokt ;) vill ha de doften hemma till jul) ska banne mig köpa några räkor till mig...som ett kompliment till söta sillen...o för jag älskar räkor =)


Önskar er en Härlig Lucia till o med vädret är Juligt i dag!
ialla fall här i oxelösund

1 kommentar:

  1. hej d'r nu var det ett tag sen men hoppas allt är bra med er och att ni inte stressar upp er för mycket varken när det gäller LSS, Jul eller annat.

    Tänker på er :)

    SvaraRadera