12 augusti 2015

Snart är sommaren slut....

Snart är sommaren till ända..även om vi verkligen försöker dra ut på den o njuta av de dagar som är kvar....
I dag tar vi bort Poolen inte så mycket bada har det blivit tyvärr o sista gångerna så kallt att till o med Fille tvekar...då är det kallt!

Ska fixa till tomt lite innan höst o vinter o poolen står helt enkelt i vägen så vi tömmer den.....
Nästa år blir det med stor sannolikhet en pool som vi kan värma=) kanske en med bubblor...en sån där upplåstbar sak som man gömmer undan till vintern....vi gör bad o plask säsongen längre.... vi får se...hu som nästa år blir pollen mindre den blev visst liiiiiiiiite för stor i år o tar lite för mycket plats=)

Några sköna bad dagar var det med få..
väldigt få jämnfört med förra året då vi 
bodde i poolen i tre veckor i sträck....

Men lite vemodigt är det...en vecka kvar sen börjar skolan för Filleman....Sovmornarna är slut för ett bra tag..även om jag sover dåligt så är det så skönt o dra sig under täcket=)

Dax o mysa in sig lite inför hösten med...nya gardiner är inköpt ...matchar naturligtvis;) soffa o mattor*hahahah' o snart dax o tända ljus...gör inte det på sommaren blir för varmt inne ....men till höstmörkret.....

o vi letar surströmming.....men premiären är på tosdag då hoppas ajg vårat ICA tar hem tilte oskar till mig=)

Stora sonen har blivit ett år äldre...han ska skriva in sig på körskola hoppas han har lätt för sig o allt fastnar dirket..man kan väl önska ..eller hur E?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar