02 augusti 2015

Nytt o fint

Nya fina soffan kom hem i veckan nu sitter man som en kung o drottning igen=)
eller sitter o sitter skönt o vräka omkull sig lite;)

men äntligen var det dax o byta ...säng står väl next på tur   vår börjar blir skral o inte konstigt man har ont  överallt...så det behöver med bytas ganska snart....sen står nya vitrin skåp o bokhyllor på önske listan =) behöver verkligen bättre förvaring.... så det blir till o spara lite kronor men kul när man kan handla lite nytt det var över 20 år sen sist så det är nog lite dax för både det ena o den andra.

soffan men inget soffbord o matta;) köpt på TradeMax

har köpt nya gardiner med...men väntar lite o boa in mig till hösten man åh andra sidan är det nästan höst ute....o vi är i början på augusti:( hade ju hoppats så på få plaska lite i poolen innan den ska tömmas....funderar allvarligt på köpa en som är uppvärmd till nästa år. de är inte lika stora men bad säsongen blir ju så mycket längre...tror Fille skulle älska sin mamma o pappa lite extra då=)
tur det äär ett år nästan till nästa badsäsong så man hinner spara till ett spa=)


1 kommentar:

  1. Jo..ny soffa får man ha ibland..vi siktar på en nu till hösten...med hemleverans...annars bryter jag av mig ryggen eller nåt ;)
    Hissen är för liten här nämligen så man får bära upp den fem trappor...urk o fy.

    Det är väl först nu solen tittat fram...hösten får vänta ett par veckor till som kompensation för den o-soliga sommaren ;)

    Ha de bäst.

    SvaraRadera