17 juni 2014

Strul!!

Fredagen den 13 hade vi kunnat hoppa över!
 Åkte som jag brukar Föreningsgatan fram förbi d-skolan där det är 30 (o jag ligger under det) ..över det förbannande övergångstället/farthindret o PANG!!
nått i bilen gick sänder :(

efter en del diskuterande med mig själv ;)...o med Arne så hissade vi upp bilden med domkraften o Javisstifan...fjäderna vänster fram kaputt:(( hittade en bit i fjäderskålen:(


lördag vad kan man göra då typ?? avvakta..... ringen lokal verkstad för att få prisuppgift 4150:-

måndag ringer Folksam o frågar går detta på försäkrning ...JORÅ...lite glad igen men ändå en kostnad på 3000 i själv risk......
men bilen måste in till Nypan o märkesverkstad!! frågar där vad det skulle gå på.....7200.- !!!!

men de vill inte ha något jobb eller kunder!! ringde tillbaka till Folksam o person 3 säger att jorå försökringen gäller men bara för en fjäder o arbete då kommer vi inte under 3000 o det innebar att vi fått typ en jäkla smäll om vi tagit den fina märkesverkstaden!! o mer taskigt bemötande man fick där inne!!
där hade man verkligen NOLLKOLL på vad en helföräkring var . BEDRÖVLIGT!!

Lokal verkstad kontaktad o kostnaden blir 4150.-.... o blir billös till nästa vecka. vill inte köra för det är ett jäkla missljud just nu:( o sånt gillas inte!! kunde fått en hyrbil men då måste vi in till Nyköping!! har ett okq8 här men de har inga hyrbilar!! snacka om att bo i värdens ände när nått händer!!

där rök pengarna till en långresa :(...inget Väästernorrland för oss i år*suck* får hitta lite campingar närmare så vi kan känna på campingliviet i alla fall...kanske fricampa nånstans med......

Men ifrågasätter kraftigt försäkringsbolagens tanke om att bilen måste till märkesverkstad o det dubbla priset..konstigt att premien är hög??


1 kommentar:

  1. Urk..vilken skit. :(

    Hade en bil en gång där framfjädrarna gick av..men det upptäckte jag inte förrän långt senare..gick att köra ändå tydligen..

    Surt med pengarna där...men nu får du ha en fin midsommar i alla fall.

    SvaraRadera