26 juni 2014

slåss med överheten....

vi eller rättare sagt jag tänkte söka assistans till Felix. Dels för att jag ska kunna få det som arbete men oxå att kunna anställa någon utifrån om jag blir sjuk....
Kontaktade flera assistans företag o det sov svarade först på mina frågor har fått uppdraget.
jag trodde det skulle bli en enkel mach då Felix till hör lss.... HA!! vad jag hade fel.....
o komma på iden innan sommaren gud så sjuk man är...men samtidigt måste man ju börja nånstans....Behöver ett intyg från sjukgymnast eller arbetsterapeut ( en yrkesgrupp man inte kan stava till:)
men kommunen säger att nä såna gör inte vi utan det ska hab göra ...Hab o andra sidan säger näää vi känner inte Felix!!?? så sånt kan vi inte skriva

Vi o Felix ska alltså lida för beslut som hab tagit ? när felix började skolan sa hab!! ......hab o skolan har samarbetat med sjukgymnast o allt vad det är (skönt vi har inte tänk så mycket på det utan tagit doktors tider på hab o sånt.... vi ställt lite krav med andra ord! för lite. men så här efter åt...har verkligen hab vart delaktig? som de lovade??

Hab byter personal!! som vi inte känner men de kan då inte ordna ett möte eller fler för att lära känna!! puckon!! är så arg o besviken.
Vi gjorde en psykologi utredning på hab för ett anal år sen nått som vi inte ens fick en kopia på! för att personen som gjorde det var en stulröv o inte gör mer uppdrag för hab.....så finna vi inte ..... Nyper mig själv jo jäklar vi finns!!!

 Felix har downs syndrom inga tilläggs handikapp av alla tillägg som kan finnas med hjärta o insidan. inga större problem med öron..eller ögon men han fastnar i vissa lägen han har förutom en utvecklingstörning och autisktiska drag som det så fint heter. han har inget språk i det vi kalla språk ! han behöver ha hjälp med allt från hygien till att ta sig från a till b o komunikation ja det mesta faktiskt.

vi eller Felix har rätt o banne mig den här gången tänker jag gå linan ut hela linan om jag så ska överklaga till varenda instans som finns.

Nu vill jag ha semester o SOL o värme så kanske man får lite energi till det här.....den jäkla tur en annan har verkar det ta tid säkert överklaganden o stul med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar