köpte en glassmaskin en billig!! sån där man fryser burken först sen sätter tid omröraren o häller på det som ska bli glass...tjohej tänkte jag..men tjanej blev det....
provat både sorbe med jordgubbar mixade...blev en blöt sorbe/ismassaslask... innan vingarna tog emot o ville inte gå runt hade behövts en 30 minuter till.....
skam den som ger sig tänkte jag o försökte på funlightsaft....efter 40 minuter började vingen gå emot kanten o slutade röra sig....isen eller det såg ut som smälvatten var inte fryst ......
vingen betedde sig som den blivit för stor för burken?!!...sjukt o 200 spänn kastade i .......du vet;).....
ska man ha en glassmaskin ska den skylas när den är på och med en stark motor som orkar dra runt vingen...
tjillevippen.......
ps väntar på att sommaren ska komma tebax......med BAD tempraturer;) för fegisar:)
Trist! Att funlight-varianten inte funkar förstår jag. De sockerfria safterna har en helt annan fryspunkt en vanlig saft.
SvaraRaderaKram, Gunvor
BAAA det funkar bäst med vanlig ägg-grädde glass recept
SvaraRaderaAllt vatten baserat är svårt i glassmaskiner
Kolla vi ett tiden så ska jag få in bilder på Bröllopet tills då :)
SvaraRaderaMen svårt att stanna, Gäster var ju på väg hem till oss samtidigt som vi var på väg hem :)
Men mer om det sen :))
Kram