08 januari 2010

Ett år äldre...

En gammal bild för väntar på att Phalinopsis ska slå ut för året=)

jahopp då var man ett år äldre och förhoppningsvis klokare=)....

Går dagen firades lungt o stilla tyvärr har lla sjukdommar under hösten o mitt jox nu gjort att man är lite fattig men huvudsaken är ju att man lever och att man har varandra.



Blev grattad så det heter duga på Facebook=) så roligt när man får ett grattis det förgyller verkligen dagen. Mor o far kom över på en snabb ficka o o dag kommer vännen Tina skönt att kunna lägga sjukliga åt sidan ialla fall för en stund.



Hur mår jag då?

jodå det går framåt tröttheten kommer som skjuten ur en kanon å då är det soffan som gäller...

Pensilinet är det bara dagen kvar på sen ska ajg visst avakta till måndag hålla koll på feber.

Såren ja de är riktig äckelvarning...har lossat stora äckliga bitar så nu vet ajg hur ett bröst ser ut på insidan:/ men känner sig nästan som en kirurg när man lägger om.... Tur man klarar det själv utan att svimma men äckligt är det.

Har tur just nu gör det inte så ont svider mest o alvedonen togs i går bara en på dagen o en för natten. skönt att inte behöva äta mer än så blev ju ganksa många under några av de värsta dagarna....



Nog om det...

Ute biter sig kylan fast svårt att kunna gå ut pga av hur man är just nu men NU är Julen över o ajg vill ha VÅR!! tulpenarna ska visa sig i rabatten....gräset bli så där ljusgrönt buskar o träd få små musöron i underbar grönska.....JO tjosan det torde vänta på sig...just nu -13 brrrrr



Ha det gott skriv en rad gör en sjukling glad=)

4 kommentarer:

  1. Skönt att det går mot rätt håll! Sköt om dig!
    Kram, Gunvor

    SvaraRadera
  2. Säger som Gunvor, vad bra att det går på rätt håll i alla fall även om det är segdraget.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis gull-Ejris! Tur det går åt rätt håll. Låter som en otäck sjukdom det där.

    SvaraRadera
  4. jag tycker att det ska vara kallt ett tag till =) hehe.. jag tycker det ä rmysigt även om det är väldigt kyligt när man går ut :P haha.. är jag knäpp va ??

    SvaraRadera