20 februari 2007

Trött

undrar om man kan lägga sig i ide? för att sen vakna upp piggelin, fast undrar vad familjen skulle säga om man försvinner för en månad visserligen sovandes och hemma men ändå borta. inget ovanligt i sig*fniss* men lite off skulle man ju bli.

Ont i magen hatar dessa dagar då Ipren är det ända man känner smaken av..ialla fall ger de en lite obehaglig eftersmak några dagar.


Jag som vill ut o fota...fast åh andra sidan vill jag inte frysa...vilket svårt dilemma man man;)

jaja hoppas vädret blir fotovänligt till helgen för trots allt tror ajg på framtiden...om några dagar*fniss*


Har en PLAN..... ett bebis album ska ju bli faster i början av hösten. Hittade ett album 8X8 i går på panduro nu funderar jag lite färger inte blått eller rosa för vet ju inget kön funderar på bruna nyanser men rosa och blå nslag det kan väl passa pojke som tös.

få fundera vidare....... sen är det ju pappa och hans 70 års dag...album här är ditt liv.....ett fotobok.....ja kommer antagligen skjuta på det och få en del att göra sista veckan typ;) fast ajg brukar jobba undan när ajg har lite att göra.....**GOD FETTISDAG på er ät inte ihjäl er på Semlor nu** bild från förra året;)

ha det gott..nu kryper ajg ner under filten igen

2 kommentarer:

 1. kramar till dig. Jag hade också kunnat tänka mig att gå i ide... det lät inte helt fel.
  I morgon har de lovat snö så vi får väl se om det blir ngt och om jag får till fina bilder...

  SvaraRadera
 2. Kryp nu ner och vila dig ordentligt. Där kan du ligga och fundera på dinta album. Brun, rosa. blått lät jätteläckert. Det tycker jag att du skall slå till på.
  kram
  bammie

  SvaraRadera