16 oktober 2017

Mitten

jisses redan mitten på Oktober....ute är det höst ..till färgerna att döma men sommar av temperaturen i helgen har vi haft 15-16 grader otroligt skönt för vi slipper sätta på värmen i huset,,,,nästan jag vill sätta på AC för att få det svalare*hahah men öppnat altan dörren o vädrar korsdrag en stund...


Har fått en liten pyssel hörna inne hos Fille så nu kanske lite kort tillverkning kan komma igång..har några 50 års kort som ska göras...några andra födelsedags kort o så det där med Jul..att skicka ett kort med snigelpost...o att få man blir ju så glad. Skitkul o göra o underbart att få!
men har inte riktigt nån tanke o ide än..tur det är lite tid kvar....o har ju kvar sen föregående år så det finns =)

I veckan ska vi ha en träff med kommunen o LSS ...igen....med alla som får avslag så lever man i oro veckorna innan träff o beslut ..dessutom har vi en ny på kommunen som ska skriva o besluta..... känns skitjobbigt att det inte bara rullar på..för vad kan ändras? att downs syndrom växer bort? vore ju medicinsk sensation!
håll tummarna för oss.....

Nej mot dagens göromål..bädda rent i sonen säng..o måste nog dra ett drag med dammsugaren!

PSST..... rökfri i 7 år =)

2 kommentarer:

  1. jobbigt både för er o alla andra med handikappade barn. Hoppas det ska gå bra. Sju år? trodde ni slutade året efter mig jag hade ju 7 år i somras :) Grattis ändå :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. nej det stämmer du ligger halvåret för oss =)

      Radera