24 maj 2017

Lång helg!

Börjar med att för den nyfikne säga att del 1 av Finas klocka ligger här :
http://ejris.blogspot.se/2017/05/i-franett-tidningsurklipp-bland-lite.html
del 2 :
http://ejris.blogspot.se/2017/05/mor-finas-klocka-del2.html

Hoppas att dessa länkar fungerar. annars är del 1 publicerad den 8 maj så bara bläddra tillbaka eller dra ner rull-listen=)

Har fått mer kött på de magra benen i släktforksningens värd av levande människor*härligt*
dels att Gottfrids barn o barnbarn .
Fick även svar på ett snigel blev från farmors syster dotterdotter
Vi sågs nån gång tidigt -80 tal men hade ett minne av det som sagt o det visade sig stämma* är så glad att även kunna bygga trädet åt hållen där människor kusiner o mång-männingar lever i dag.

Mor Fina Sönerna Gottfrid o PerAugust 
kan vara mor Elin framför PA..osäker

Blev lite extra jobb..att separera träden *hahahah* jag har redan 2 träd ett för mammas sida o ett för pappas
nu ska jag göra ett för farfar..farmor mormor o morfar för att enkelt kunna dela med mig till släkt o visa var vi är släkt o för att inte behöva skriva ut information som inte berör någon annan ...men ett kärt jobb kul o dela med sig.

Vi går mot lång helg byggandet framskrider o förhoppningsvis blir del 1 klart nu under helgen..sen vilar vi o sparar lite kronor till del 2..altangolv inne på altanen istället för det tråkiga som ligger nu...men virke kostar.... men det blir bra*nöjd*

vi går mot Morsdag en dag som är lite jobbig då saknade även alla "mödrar" mamma..farmor.. mormor ... Det är en dag på året som faktiskt är lite jobbig så här dagarna innan ... men..ja det är väl så det ska va kanske...


Nej nu ska jag babbla lite med Sonen som kom hemfarandes i går från skolan ...blev några sjukdagar igen....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar