03 februari 2017

Glutenfritt...

Nu kör vi med tre olika dieter...
Min hemkokta soppa till mig för att få ordning på mage ;)

Filleman har börjat med glutenfritt. fick magkänsla efter tips (sorgligt att man inte fått det innan)

MEN nu med skolsköterskans hjälp är det glutenfritt som gäller. Laktosfritt är det ju sen länge för familjen. Hoppas hans mage men framför allt hans hud blir bättre.
o "vanligt" till de två resterande familjemedlemmar

Bävade då hans favvo frukost är rostat bröd tänkte hur tusan löser man det men det första vi sprang på var just skivat bröd för rost *o det var så gott smakade en tugga*

Kakor o go ficka är ju enkelt för med mandel  mjöl kan man trolla=)

var på ica med en lång lista .... OJ vad mycket glutenfritt det kommit på hyllorna i dag! finns allt möjligt o då har inte vårt ica kanske ett jätte utbud.


Men pasta av olika slag allt från bön,kikärt ris o majs finns ska bli intressant o prova för jag kan med äta bön pastorna som ska vara bättre än vete men ..smaken ja rapport kommer när det blir dax för det =)

Tacksam att Fille älskar Potatis mest av allt..ja efter kakor då ;) men stekt kokt spelar ingen roll det underlättar hade vart svårt om han verkligen hatade det...

så nu kliver vi in i februari med en ny viktig utmaning !

nu ska det läsa lite go recept o få lite ideer ...

1 kommentar:

  1. Laktos har vi fått bort här hemma för frugans skull...hon hade ett rent helsike ett tag där innan vi (utan läkares inrådan förstås då de inte verkar ha nån koll) började ana vad hennes problematik utlöstes av.
    Gluten har vi ingen koll på dock.
    Kanske man skulle undersöka lite.

    Ha de bäst nu.

    SvaraRadera