21 augusti 2016

Snart måndag igen....

snart är det måndag några timmar till....4 månader så är det Jul! helt sjukt men o andra sidan när Julen vart ja då kan vi längta till vår o sommar igen.....

Har investerat i en ny dator men stationär med lite större skärm som hjälper en o se kyrkböckerna ;) vilken skillnad det är...mot en lite bärbar sak man får skrolla bilden så man blir galen kommer bli en enorm skillnad.

har även investerat i en hårddiskläsare/dockningsstation...man kan alltså plocka ut gamla hårdiskarna ( har två gamla datorer  som jag inte vill kasta ) nu ska det funka o läsa över från de gamla diskarna till nya hårdisken...sen är det bara formatera de gamla diskarna o vips har man mer lagringsutrymme=) 
bara hoppas det funkar med...men det tar vi i veckan om jag inte fastnar i nått annat göra...som städa garderober .....
Filleman....
runt 10 år..nu 18 men 
älskar samma element att sitta i vatten*hihihih

Har sparat en del info som släktforskning o lite foto på en extern hårdisk satt länge o njöt av de gamla fotona....jisses ungarna vad de har ändrats på en så där 10 år...de har gått från fjuttar till barn till vuxna män i dag..... en annan ser ungefär lika ut kanske ett kilo eller två upp eller ner samma grå hår.... men se de som nu är borta...mamma...morbröder....det känns gott i hjärtat att de finns på bild...


1 kommentar:

  1. Jag funderar också på att köpa ny stationär dator framöver. Det finns för- och nackdelar med allt. Smidigt med en bärbar som är lätt att packa med sig när man är ute och reser. Stationära, bättre arbetsställning och framörallt större skärm som du skriver!

    SvaraRadera