13 februari 2016

ja jag vet..bara februari....

,men ändå..snöflingorna som singlar ner känns lite onödiga .....o minusgraderna... var ju ganska behagliga 3-5 grader plus.
det snoppas lite här o lite där ...visst naturen har en förmåga att bara stanna upp lite i väntan på värme om det bli jätte kallt... men ändå längtan till att få hänga ut tvätt...öppna dörrar o fönster för att vädra ...ljuset o det skira gröna precis när bladen slagit ut...de  första skira vårblommorna...Vitsippor...Gullvivor...åh älskar Våren o försommaren....

förra årets blommor.....

annars ..jo vi hjälper svåger o hans fästmö att få ordning o huset rustat innan inflytt om en månad men OJ vad mycket det är att göra.... de som flyttade ut har inte städat på lång tid så skitigt det är....ujuj.... de har plockat med sig väggfasta garderober? hallgolv?...konstigt att de inte rev ner o rullade ihop tapeterna..... som sagt massor av arbete finns*pust*

jag försöker få ihop mer dna fakta...alltså de svar som jag fått ...människor som är släkt men hur ? det är frågan några få lägger ut ett släktträd..man undrar lite vad tror de de ska finna med ett dna test?
tror inte riktigt man förstår grejen med det ..det är en extra dimension av släktforkningen den man gjort på papper.... får väl traggla vidare ;) o se om jag hittar de där 4 o 5 cousins removed...slit o släp utmaning verkligen ;)

1 kommentar:

  1. Det låter som att ni har massor att göra på alla håll och kanter!

    SvaraRadera