04 juli 2015

Värmen kom...

Så kom värmen ...men tyvärr verkar den inte stanna kvar:( men har passat på njuta några dagar ...
Poolen kom upp till Filles stora glädje =)
 o ja han o pappan o storebror har badat....inte jag. haft för ont för att våga*suck


mina njurar mår inte bra inte så dåligt att det behöv sjukhusvård men det hugger o jäklas mellan varven..... mina ben sväller av värmen o stöd strumpor som blivit min räddning kan man ju bara glömma när det är nästan 30 grader varmt.

men tänker inte klaga på värmen än....klagar på min bedrövliga kropp. Vill ha varmt så när hösten kommer säga att åh vad skönt med lite kyla....tänka tillbaka o minnas de varma svettiga nätterna när fläkten stog på högsta hastighet för att få lite extra kyla till natten.....att man fick köra luftpumpen åt andra hållet...dvs kyla inne luften  hur gott som helst att sätta den på 18 grader en stund innan sängdax

Tyvärr är det så att många inte begriper hur jäkla jobbigt sommaren är för mig går super duper bra om jag kan ta det jäkligt lugnt o ha benen högt. men förklara o förklara o ändå inte förstå det är jobbigt...... men det är som med diabetesen..vet inte hur många gånger man ska förklara för en del....att mina tider med mat o sprutor är skitviktiga för mig för att man ska kunna må skapligt det är inget gnäll att jag måste hålla mina tider det är mitt mående!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar