25 oktober 2014

då är snart en månad till lagt till historien....

jisses så fort dagarna rullar på....men hinner ju inte med:/

Slutet på oktober..snart Jul eller ialla fall en del bak o sånt som ska till. Vi tänkter hålla julklapparna nere i år för att lägga pengar på camping o sånt nästa år istället =) fast det är ju klart ingen Jul utan mat o gott så det blir sånt vi satsar på istället. Barnen är så stora att ett eller två små paket med nyttosaker är bättre än krafs o tjafs=)

Var på Filurens skola på utvecklingsamtal i veckan o lärarna känner som vi..Nya skolreformen är värdelös för barn som Filuren:/ .... Ämnen som inte ger Filuren ett smack o för lite av det han behöver....typ tecken.... ja de fick nya tankar vad vi tänkt oss o vi vet hur de tänker...kör resten av terminen o får se om vi kanske måste korta dagen lite till våren....han är ju totalt slut när han kommer hem till mammas tjat o gnat om tecken o annat.... så ska det ju inte va.

Filuren hade jobbar men en massa hjälp förstå en jätte fin höstkrans! värmer ett mammas florist hjärta=) o en pumpa korg men den kom inte med hem...hm.... nu är det ju lov men får se om den kommer hem efter lovet så den kan pryda en hylla i filur grottan=) (rummet)


Nej kryper tillbaka under täcket o gömmer mig från höstens grå o regn rusk!!


3 kommentarer:

 1. Försvann min första kommentar?

  SvaraRadera
 2. ok prövar igen då :)

  Det borde gå att anpassa skolgång för barn med speciella behov tycker jag

  SvaraRadera
  Svar
  1. hur menar du då? det var mer annpassningsbart förut innan herr björklund förstörde allt! det ska ändras lite i hans kursplan för han kan inte genomföra ex matte! där vill vi ha mer språkträning ex med tecken. Svårt att förklarta i några få ord men det suger verkligen den NYA skolan:/

   Radera