12 maj 2014

Min skräck....

är tandläkare...jo jag har säkert flera obhag o skräck känslor för saker....som broar...
men tandläkare har sen jag vart barn nummer ett

jag hade tandställning som barn o alltid haft ganska svårt att gapa. får spy reflexer när de vart långt bak  alla tandläkare utom min nya!! har grävt skitit i att de nästan blivit nerspydda att tårarna rinner o att knogarna vitnar jag trycker ner skallen så hårt i stolen att den borde bli platt på baksidan att pulsen går på 200 och man får svimmingskänlor just därför...nej jag är inte rädd för sprutor aldrig varit men aldrig hittat en tandläkare som lyssnar som tar en lite paus fråga om det går bra o verkligen frågar o menar det han frågar!

men så blev jag tipsad till en tandläkare i höstas då en plomb ramlat ut....gick dit han o sköterkorna var så som man vill att de ska vara!!
när jag gick därifrån hade ajg tom sagt att de skulle kalla mig nu i vår!!! frivilligt!!

nu blev det inte så i ekonomin:( en trasig tant hann före...nu är den lagad o jag lovade att ringa mot hösten när min ekonomi förhoppningsvis ser bättre ut (återkommer om det om nån månad eller så=))

man gå från en tandläkare utan att vara sjöblöt i svett darrig på benen för man pressat ner sig själv så hårt i stolen.... fantastiskt!

En del av rädslan tror ajg är att jag inte har koll...jag ser inte alla mackapärer o saker de trycker in i munnen de bara känns.....

Hos min nya tandis har dom tv i taket!! nu tar jag av mig glasögonen o blundar men om man måste vänta 2 minuter av nån anleding...

så nu är man 1200 fattigare :/ sjukt dyrt men ändå så jäkla nöjd!!

2 kommentarer:

  1. ja har haft skräck men jobbat bort den med den underbara tandläkare jag har idag :)

    SvaraRadera
  2. Jag har med tanläkarskräck, men min tandläkare som jag fick här i stan när jag flyttade hit för 100 år sedan är super bra.
    Tänk hur illa de behandlade en som barn... vad var det tandläkare på 50-60-70 talet? Gillade dom plåga folk?
    Kram Maya

    SvaraRadera