11 maj 2013

Årets Marknad

Jahopps då var det Marknad i den lilla staden för 31 gången..... Mest krims krams o massor med folk så jag brukar stanna hemma med Fille som inte gillar trängsel o folk i såna mängder dumt o förstöra hans dag på stress.
Gubben gick ner en sväng för att köpa lite korv=)


o så kommer han hem med korv förstås o en ny väska till mig ♥
Han tyckte med gamla var bra sliten med sina hål! o lite liten att få plats med det som ska till för diabetesen...allt från socker till sprutor o provtagnings grejs...o nån frukt kanske. Vill inte ha en resväske stor utan en praktiskt sak o det hittade han =)

Lite markanads gotter blev det till Fille o han med förstås


Har ni testat dessa??
Har sett folks inlägg på bland annat fejjan o det är allt från äckligt till gott. Har sökt dessa på affären i stan men icke.... man måste till någon form av Coop affär för att hitta dessa.
Resutlat.... ehhh njae..... lemon paj smakar just lemon paj skumt när det istället för konsistens på det är bubblor;)...... Jordgubbs ice cream ..njae den med visst smakar ju gubbe men..
o sen choklad smaken!! alltså hur skumt som helt man dricker vatten som smakar choklad..... genomskinligt vatten!! hur skumt som heslt men mitt betyg är att säkert blir det en flaska till men föredrar vanligt vatten!! utan krusseduller!1 kommentar:

  1. hm fick bara smaka vattnet o det var ingen höjdare korven vore säkert godare :)

    SvaraRadera